Bloomberg: Байден запропонував зміни, які підвищують шанси на допомогу Україні

Війна, Політика

Президент США Джо Байден запропонував змінити прикордонну політику США, що підвищує перспективи двопартійної угоди щодо допомоги Україні.

Про це Bloomberg із посиланням на заяву сенаторів-республіканців,  інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ .

За даними видання, республіканці зустрілися за закритими дверима, щоб оцінити усну пропозицію, яка з’явилася після майже двогодинної зустрічі міністра внутрішньої безпеки Алехандро Майоркаса з сенаторами ввечері 12 грудня.

За словами сенатора-республіканця Тома Тілліса, ця пропозиція надасть президенту розширені повноваження щодо депортації мігрантів після того, як певна кількість мігрантів без документів перетне кордон. Але радикальні республіканці вважають пропозицію м’якою.

Наразі сенатори-республіканці обдумують імміграційну пропозицію Байдена. Тілліс зазначив, що республіканці мають перевірити, чи серйозні ці пропозиції.

Республіканці в Сенаті та Палаті представників вимагають посилити контроль за імміграцією для схвалення пакета допомоги на додаткові 106 млрд доларів, із яких понад 61 млрд передбачаються для України.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.