У Білому Домі занепокоєні, що гарантувати допомогу Україні можуть ще протягом кількох тижнів

Новини, Політика

Координатор стратегічної комунікації Ради з нацбезпеки США Джон Кірбі на брифінгу у четвер повідомив, що у Білому Домі занепокоєні тим, що можуть гарантувати надання допомоги Україні протягом кількох тижнів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на брифінг Каріни Жан-П’єр та Джона Кірб.

“У нас є ще кілька тижнів, а потім в нас “закінчуються можливості”, коли мова заходить про допомогу Україні”.

Він також повідомив, що Білий Дім готовий до переговорів із республіканцями для продовження фінансування.

“Це має бути неприйнятним для будь-кого. Ми знаємо, що там (у Конгресі – УП) є сильна двопартійна підтримка. Однак є маленька група республіканців, яка хоче тримати всіх у заручниках”.

Водночас речниця Білого дому Карін Жан-П’єр назвала “приголомшливим” те, що Сполучені Штати дійшли до моменту, що “республіканці у Конгресі готові зробити Путіну найбільший подарунок на який він міг би сподіватися”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.