“Бійцям важко, адже майже два роки без ротації”, – міський голова Івано-Франківська про поїздку на Запоріжжя

Війна, Новини, Суспільство

Кілька днів тому міський голова Івано-Франківська їздив на Запорізький напрямок. 

Зокрема, як розповів Руслан Марцінків — передав допомогу і привітав з днем Збройних сил України, зі святом Миколая 102 бригаду, 78 батальйон, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на  Фіртку.

“Бойовий дух у бійців та бійчинь нормальний, але їм дуже важко, адже два роки без ротації, а лише короткотермінові відпустки.

Вони достатньо втомлені, виснажені й морально й фізично. Багато хто отримав поранення, контузії. Однак, більшість залишились з патріотичних міркувань”, – ділиться очільник.

Військовим, продовжує Марцінків, важливе визнання, допомога та звичайні слова вдячності.

“Дуже добре, що кожному вдалося потиснути руку, вручити нагороди, подяки, квадрокоптери, дрони тощо, ба більше навіть й вручити дитячі подарунки на Миколая й малюнки.

Я бачив з яким захопленням вони їх розгортали, перегляди. Оскільки не всі бійці не могли приїхати, бо більшість на позиціях, то їх забрали  в окопи “, – каже Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.