Путін прилетів в ОАЕ, всю дорогу його супроводжували російські винищувачі

Новини, Політика

Російський диктатор Володимир Путін прилетів із візитом до Об’єднаних Арабських Еміратів, де зустрівся із наслідним принцом ОАЕ Мохаммедом бін Зайд аль-Нахайяном в Абу-Дабі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське пропагандистське агентство “РИА Новости“, російський “Інтерфакс“.

Путін заявив, що відносини між країнами “вийшли на безпрецедентно високий рівень”, а ОАЕ “головний торговий партнер Росії в арабському світі”.

Також Путін повідомив, що обговорить із колегою палестино-ізраїльський конфлікт і війну проти України.

Водночас прессекретар Дмитро Пєсков заявив, що протягом усього польоту до посадки в Абу-Дабі борт Путіна супроводжували винищувачі Су-35С. “Для авіаційного супроводу президентського літака були отримані спеціальні пролітні дозволи від держав, над територією яких здійснювався проліт”, – сказав він.

Міноборони РФ опублікувало відео начебто супроводу літака Путіна.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.