Прикарпатські енергетики повернули світло близько 100 населеним пунктам

Новини, Суспільство

За вихідні енергетики повернули світло близько 100 населеним пунктам Прикарпаття.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Прикарпаттяобленерго.

Значний сніг, який почався ще в п’ятницю ввечері, а також посилення вітру спричинили масові аварійні знеструмлення на Прикарпатті. Близько 100 населених пунктів частково і повністю залишилися без світла, допоки енергетики не ліквідували наслідки негоди.
Основними причинами знеструмлень стали:
– Налипання мокрого снігу на лінії електропередачі. Як наслідок – обриви проводів.
– Пошкодження електромереж внаслідок падіння гілок і дерев.
– Пошкодження опор та ізоляторів.
“Найбільше наслідків погода завдала для Галицького, Рогатинського, Калуського, Рожнятівського, Долинського та Тлумацького районів. Для проведення робіт з відновлення електропостачання залучили близько 20 бригад енергетиків, які працювали до вечора неділі.
Наразі майже по всій території області вдалося знову повернути світло в домівки прикарпатців. Залишаються поодинокі звернення на лініях 0,4 кВ у Рогатинській та Калуській громаді”, – зазначено у дописі.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.