Лінія з Путіним: росіян найбільше цікавить, коли закінчиться війна − опитування

Новини, Політика

Напередодні анонсованої “прямої лінії” з президентом РФ Володимиром Путіним росіян найбільше цікавить питання, коли і чим закінчиться війна з Україною.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на результати соцопитування “Левада-Центру”, проведеного 23-29 листопада.

Про те, коли закінчиться війна, хочуть знати 21% росіян. Серед варіантів цього питання траплялися такі: “Коли буде мир?”, “Коли закінчиться СВО?”, “Коли переможемо?”, “Що роблять, щоб закінчити цю операцію?” і “Коли закінчиться мобілізація?”.

Загалом питання щодо війни лідирує з величезним відривом від інших.

8% росіян хочуть запитати про пенсії, про те, коли пенсіонери будуть “жити нормально”, про соціальні програми, недоступне житло, погану медицину та освіту.

Ще 7% хвилюють низькі зарплати і питання, коли підніметься рівень життя.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.