На війні загинув 19-річний боєць з Івано-Франківщини. У громаді оголосили дні жалоби

Війна, Новини, Суспільство

Захищаючи Україну, загинув прикарпатський військовослужбовець Микола Семчук. Бійцю було лише 19 років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Верховинську ТГ.

У Верховинській громаді, звідки родом боєць, 6 та 7 грудня оголосили днями жалоби за загиблим воїном.

Микола Семчук загинув 30 листопада 2023 року поблизу Сєвєродонецька Луганської області.

Скорботний кортеж з тілом загиблого Миколи Семчука вирушить 6 грудня о 12:00 годині з Кривопільського перевалу до стели Героїв України у селищі Верховина, де о 12:30 годині відбудеться поминальна панахида за полеглим захисником.

«На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Заборонено проведення розважально-концертних заходів на території громади, звучання розважальної музики у закладах торгівлі, ресторанного господарства, салонів та студій краси, громадському транспорті», — йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.