Лише 28% іванофранківців не мають у своєму оточенні тих, хто зараз боронить Україну — опитування (опитування)

Новини, Суспільство

Близько половини опитаних в Івано-Франківській громаді зазначили, що їхні рідні проходять службу в Силах оборони та спротиву.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на результати опитування, яке провела соціологічна група «Рейтинг».

Про наявність тих, хто служить серед близьких друзів говорили 28% іванофранківців (23% серед ВПО), серед далеких родичів чи знайомих — 14-15%, серед сусідів чи інших знайомих — 6-7%, про особисту службу — 4-5%.

Менш як 30% серед місцевих мешканців та близько третини серед переселенців не мають у своєму оточенні тих, хто зараз служить.

Довідково: опитали мешканців Івано-Франківської міської громади та переселенці, які приїхали у місто, від 18 років і старші. Вибірка репрезентативна за віком, статтю.

Вибіркова сукупність: 800 респондентів – жителі Івано-Франківської міської громади, 400 респондентів – переселенці.

Метод опитування: особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 3,5% – опитування містян, не більше 4,9% – опитування переселенців.

Опитування проводили протягом 20-30 жовтня 2023 року.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.