Головним успіхом України є перемога у Чорному морі – Снайдер

Війна, Новини, Політика

Історик Єльського університету Тімоті Снайдер заявив, що головним успіхом України за останнє півріччя є морська перемога у Чорному морі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на подкаст видання Telegraph, оглядач видання Telegraph, “Голос Америки“.

Снайдер наголосив, що практично непоміченою залишається найбільший здобуток ЗСУ останнього півріччя – морська перемога у Чорному морі.

За його словами, деякі репортери висвітлювали це, але загалом це пройшло повз людей. У тому є щось значуще, а саме – ця морська перемога.

Снайдер зауважив, що українцям “на загальний подив” вдалося стримати Чорноморський флот і відкрити коридор для комерційної торгівлі зерном.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.