У бік України чекають черги понад 2,5 тисячі вантажівок – ДПСУ

Новини, Суспільство

Станом на ранок 3 грудня у Польщі в бік України чекають черги понад 2,5 тисячі вантажних автомобілів.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посилання на речника ДПСУ Андрія Демченка в ефірі телемарафону.

 “На жаль, блокування на цей час воно продовжується. Чотири напрямки, де учасники акції по той бік кордону на під’їзних шляхах блокують можливість руху для вантажних транспортних засобів – це напрямки пункту пропуску “Ягодин”, “Краківець”, “Рава-Руська”, і з 23 числа ще додався напрямок пропуску “Шегині”.

Станом на ранок сьогодні за інформацією, яку ми маємо від польських прикордонників, у черзі в бік України перебуває понад 2,5 тисячі вантажних транспортних засобів”.

За словами Демченка, найбільше вантажівок стоять на пункті пропуску “Рава-Руська” – 850, ще по 600 – на “Краківець” і “Шегині”, а також 450 на “Ягодин”.

Але він уточнив, що певна кількість вантажівок все ж перетинають кордон, але їх дуже мало, порівняно з часом до 6 листопада, коли почалися протести.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.