«Буковель» купив мисливський центр у Марківцях за 15 мільйонів гривень

Новини, Суспільство

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях провело повторний аукціон з продажу мисливського центру у с.Марківцях поблизу Івано-Франківська.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Галичину. 

Попри те, що аукціон анонсували всього за кілька днів до його проведення, у ньому взяло участь 14 учасників. Зазначимо, що на перший аукціон зареєструвалось 30 учасників.

Найбільшу суму запропонувало ТОВ «Буковель» – 15,12 млн. гривень. Нагадаємо, що на першому аукціоні Березинська Аліна Володимирівна запропонувала 32 млн. гривень, однак договір з ФДМУ так і не уклала.

За даними Youcontrol, власниками ТОВ «Буковель» є жителі Швейцарії Палиця Захар Ігорович та Палиця Оксана Василівна.

Палиця Захар Ігорович – син Ігоря Палиці – народного депутата України (фракція «За майбутнє»). Ігор Палиця відомий тим, що є бізнес-партнером олігарха Ігоря Коломойського, який перебуває в СІЗО через звинувачення у махінаціях щодо «Приватбанку.

Зазначимо, що у ДП «Ліси України» заявили про плани створення у Марківцях об’єкта природо-заповідного фонду площею 140 гектарів.

Раніше, ТОВ «Інтервіза» (м.Івано-Франківськ) отримало у довгострокове тимчасове користування лісову ділянку площею 10,3 га, яка знаходиться в кварталі 37 виділи 20, 23-26, 28 Марковецького лісництва державного підприємства «Івано-Франківське лісове господарство», для використання в рекреаційних цілях терміном на 49 років. За даними сервісу Опендатабот, бенефіціарами ТОВ «Інтервіза» є Фріс Еліна Ігорівна (25%) та Ісаєнко Андрій Ігорович (25%), засновниками вказані Макаренко Артем Леонідович (16,5%), Панасюк Олександр Васильович (16,5%), Скирбашевська Тамара Василівна (17%). Статутний капітал фірми – 100 гривень. Зазначимо, що Еліна Фріс є дочкою народного депутата Ігоря Фріса (партія «Слуга народу»).

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.