Зеленський: Зважайте на сигнали повітряної тривоги, особливо цими днями (відео)

Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський закликав українців зважати на сигнали повітряної тривоги, особливо найближчими днями.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на вечірнє звернення президента.

 “І будь ласка, не забувайте зважати на сигнали повітряної тривоги, особливо цими днями, особливо. Не варто легковажити”.

Зеленський подякував за цей тиждень усім, хто виконує бойові завдання, а також допомагає, тренує і лікує, “хто забезпечує українську силу всім необхідним”, працівникам ДСНС, Нацполіції і Нацгвардії.

“Всі, хто працює на наших, українських оборонних виробництвах. Всі, чия робота – допомагати Україні, дбати про інтереси нашої держави. Всі, хто захищає Україну на міжнародній арені. Усім я дякую за те, що цей тиждень теж став результативним для нашої держави, для досягнення наших цілей”, – сказав президент.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.