У Франківську відкрили меморіальну дошку Герою Денису Білошицькому

Новини, Суспільство

Пам’ятну дошку полеглому Герою Денису Білошицькому відкрили на фасаді Ліцею імені В.Чорновола.

Про це повідомив очільник міста Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Герой був захисником України, старшим солдатом 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

“Він був дуже світлою людиною, добрим, спокійним і ніжним. Завжди готовим допомогти, якщо навіть за рахунок цього доводилося жертвами своїми інтересами. За майже рік перебування на війні, Денис жодного разу не поскаржився.

Вірив у перемогу та закликав усі віри. Нехай ця дошка символізує його героїзм, відвагу та самопожертву, а ми будемо це пам’ятати”, – пригадує сестра загиблого воїна Тетяна.

На жаль, наша громада вже втратила на цій страшній московсько-українській війні 382 Героїв.
“Найважливіше, що можемо зробити для наших Героїв – молитися за їхні душі та берегти пам’ять про них. Намагаємось зберігати пам’ять у різний спосіб: відкриваємо анотаційні дошки, щось давно висадили з родинами загиблих дубових гай у с. Вовчинець, організовуємо різні заходи.
Стараємося, щоб підвищити кожного Героя не був забутим.
Прошу всіх не забувати ціну нашого першого спокою. І на знак вдячності – щодня допомагати: плести сітки, навіть тут у храмі на Довженка, передавати пакунки військовим, а Логістичний центр безкоштовно їх довезе, донатити, робити все можливо, щоб перемога була якнайшвидше”, – зазначив Руслан Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.