Негода на Прикарпатті: дороги у проїжджому стані, 55 населених пунктів без світла

Новини, Суспільство

Негода в Івано-Франківській області залишила без світла 55 населених пунктів, аварійні бригади працюють над відновленням електропостачання та розчищенням доріг. Дороги стали проїзними.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на УНН.

Негода в Івано-Франківській області залишила без світла 55 населених пунктів, дороги – у проїжджому стані. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

За словами Онищук, на шляхах державного та місцевого значення загалом у цілодобовому режимі працює понад 80 одиниць спецтехніки.

В усіх районах тривають роботи з розчищення від снігу та підсипання доріг протиожеледною сумішшю.

У зв’язку з підйомом рівня води у гірській місцевості був пошкодений проїзд в селі Гринява Верховинського району. На вечір рух автотранспорту там відновлено, додала Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.