На Прикарпатті планують створити 54 вогневі точки ППО, – Онищук

Новини, Суспільство

За словами голови Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлани Онищук, на Прикарпатті планують створити 54 вогневі точки у системі сил протиповітряної оборони.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФз посиланням на сторінку голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук.

Світлана Онищук прозвітувала про роботу групи “Прозорість та підзвітність” та заявила, що ціль ОВА – створити 54 вогневі точки ППО в області.

“Громади погодилися підсилити на сили ППО автомобілями. На сьогодні в області сформовано 30 вогневих точок, які будуть протистояти атакам ворога з неба. Йдемо до цілі – 54 таких вогневих точок. Переконана, така динаміка має тривати і надалі. І не в кількох громадах, а по всій області”, – розповіла Світлана Онищук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.