В Україні підірвався на міні та загинув російський генерал-майор (відео)

Війна, Новини

У Росії підтвердили смерть свого генерал-майора Володимира Завадського на війні в Україні. Він підірвався на міні.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на російське видання “Важные истории” в Telegram

Про його смерть першою повідомила в соцмережі “ВКонтакте” організація випускників Московського вищого загальновійськового командного училища “Кремль”. У публікації йдеться, що Завадський загинув 28 листопада.

Генерал-майор був заступником командира 14-го армійського корпусу РФ.

@gudzinskiy_life #генерал_рф #зс_рф #росія #россия #днепр #дніпро #кринки #плацдарм #владимир_завадський #володимир_завадський #війна #14_ак_вс_рф ♬ Dramatic – Sallandu

Повідомляється, що Завадський підірвався на міні в тилу, а не на передовій. Слідство розглядає версію про підрив на міні, раніше встановленій сусіднім підрозділом РФ з метою боротьби з ДРГ противника. При цьому робиться спроба списати загибель Завадського на артилерійський удар ЗСУ.

Видання підрахувало, що це вже 12-те повідомлення про загибель вищих офіцерів ЗС РФ в Україні. З них у Росії підтвердили лише загибель сімох, включно із Завадським.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.