Долинський суд оштрафував студента, якого затримали з пакетом наркотиків

Кримінал, Новини

У середу, 22 листопада, Долинський районний суд виніс вирок 20-річному болехівчанину, якого затримали із пакетиком амфетаміну в лісосмузі.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Долинський районний суд.

«Як йдеться у вироку, 16 серпня обвинувачений разом із дівчиною приїхав у місто Долину та біля одного із дерев лісового масиву, що по вул. Заводській, знайшов поліетиленовий пакетик із амфетаміном.
Будучи обізнаним із виглядом наркотичних та психотропних речовин, усвідомлюючи незаконність їх обігу, обвинувачений привласнив знайдене — поклавши пакетик у передню кишеню своєї наплічної сумки.
Та вжити не встиг – вже за годину на перехресті вул. Заводська – Нафтовиків, після зупинки працівниками поліції керованого ним автомобіля, на пропозицію поліцейських видати речі, обіг яких заборонено, молодик, видав поліетиленовий пакетик, у якому знаходився амфетамін, кількістю – 0,1647 грам», – повідомили в Долинському районному суді.

У суді хлопець свою провину визнав та підтвердив всі обставини справи. Суд визнав винним студента у придбанні та зберіганні наркотиків (ч. 1 ст. 309 КК України) та призначив йому покарання відповідно до угоди про визнання винуватості, укладеної між обвинуваченим та прокурором у виді штрафу — 17 тисяч гривень.

Крім того, суд зобов’язав відшкодувати витрати за проведення експертизи в розмірі — 956 гривень.

Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів до Івано-Франківського апеляційного суду.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.