Польські перевізники блокуватимуть КПП “Медика-Шегині” цілодобово – Демченко

Новини, Суспільство

Польські перевізники, які з 6 листопада блокують три КПП на кордоні з Україною для вантажівок, з понеділка розпочнуть цілодобову блокаду пункту пропуску “Медика-Шегині”.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на речника Держприкордонслужби Андрія Демченко в ефірі телемарафону

За його словами, включно до 26 листопада блокування руху на цьому пункті пропуску проходило з 10:00 до 21:00 за київським часом.

Водночас, повідомив Демченко, на кордоні зі Словаччиною рух вантажівок розблокували, тому на цьому напрямку минулої доби кордон перетнули близько 350 вантажівок.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.