На Прикарпатті в автопригодах постраждали двоє пішоходів: поліція розпочала досудове розслідування

Новини, Суспільство

Обидві події мали місце у Косівському районі.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

Так,25 листопада близько 13:20 у селі Пістинь, Косівського району трапилася автопригода з травмованими. 39-річний водій автомобіля «PEUGEOT BOXER», мешканець села Вовчківці, вчинив наїзд на чоловіка-пішохода.

Встановлено, що потерпілий 1948 р.н., житель району, вийшов з рейсового автобуса та переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Його доставлено до медичного закладу.

Водій тверезий.

Наступна ДТП трапилась, 26 листопада близько 21:40 між населеними пунктами Смодна та Город.

Відомо, що 24-річний водій автомобіля «Міцубісі Паджеро», мешканець району, вчинив наїзд на пішохода. Останній рухався в попутному напрямку щодо руху автомобіля.

У результаті аварії потерпілого-1993 р.н., мешканця села Рожнів доставлено до лікарні.

Керманича перевірено на стан сп`яніння, результат – тверезий.

В обох випадках пішоходи були нетверезі.

Обставини та причини дорожньо-транспортних пригод з’ясовують слідчі в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України).

“Поліція Івано-Франківщини наголошує на дотриманні Правил дорожнього руху як водіями, так і пішоходами!
Необхідно бути обережним на дорогах, вибирати безпечний швидкісний режим та відмовитися від ризикованих маневрувань. Зважайте на погодні умови. Пішоходи використовуйте світловідбивні елементи на одязі у темну пору доби”, – зазначено у дописі

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.