Російські війська просунулися на Куп’янському напрямку, перегруповуються і посилять атаки – ISW (карта)

Війна, Новини, Політика

22 листопада російські війська продовжили наземні атаки вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна та підтвердили наступ: геолокаційні кадри свідчать про просування російських військ на схід від Синьківки (8 км на північний схід від Куп’янська). Також росіяни завершують перегрупування сил і незабаром можуть посилити темпи наступальних дій у цьому районі.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Російський військовий блогер стверджував, що російські війська трохи просунулися в районі Серебрянського лісу (10 км на південний захід від Кремінної), хоча ISW не знайшов візуальних доказів цього твердження.

Генштаб України повідомив, що російські війська безуспішно атакували поблизу Синьківки та Іванівки (20 км на південний схід від Куп’янська), на північний схід і схід від Петропавлівки (7 км на схід від Куп’янська), а також у напрямку Сіверська (19 км на південь від Кремінної).

Окрім цього, український військовий оглядач Костянтин Машовець оцінив, що російські війська на Куп’янському напрямку завершують перегрупування сил і незабаром можуть посилити темпи наступальних дій у цьому районі.

 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.