В ГУНП В Івано-Франківській області відзначили кращих дізнавачів області (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство
Реагувати на заяви й повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення, робити усе можливе, аби встановити осіб, причетних до них, збирати докази, розслідувати кримінальні проступки на кшталт хуліганства, шахрайства або крадіжки – це і не тільки входить до першочергових основних завдань поліцейських дізнавачів. Сьогодні з нагоди професійного свята кращі з них отримали подяки.


Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Поліцію Івано-Франківської області.


Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько привітав дізнавачів з професійним святом та побажав успіхів у роботі та професійного зросту. А опісля за сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм кращих співробітників відзначили подяками.


«Права на помилку дізнавачі не мають, адже саме від їхніх рішень та результатів залежать долі людей, їх безпека та віра в справедливість. Висловлюю всім Вам подяку за відповідальність та професіоналізм у роботі», – наголосив полковник поліції Сергій Безпалько.


Загалом, він початку 2023 року дізнавачі територіальних підрозділів поліції області розпочали розслідування понад 3200 кримінальних правопорушень. До суду вони скерували уже понад 1100 кримінальних проваджень.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.