Росіяни різко збільшили кількість штурмів та авіаударів – Тарнавський

Війна, Новини, Політика

Російсько-окупаційні війська різко збільшили кількість штурмових дій та авіаударів в операційній зоні Оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія”.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на командувача ОСУВ  “Таврія” Олександра Тарнавського у Telegram

“Російські окупанти різко збільшили кількість штурмових дій та авіаударів. Скидають КАБи з Су-35.

Зросли втрати ворога у живій силі та бронетехніці.

На Таврійському напрямку ворог завдав 1 ракетного та 29 авіаударів, провів 38 бойових зіткнень та здійснив 911 артобстрілів.

Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському напрямку”, – Тарнавський.

За словами Тарнавського, загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ “Таврія” склали 491 особу минулої доби. 7 окупантів здалися в полон.

Сили оборони знищили 21 одиницю військової техніки. Зокрема, 3 танки, 3 ББМ, 1 ПТРК, 6 БпЛА, 4 автомобілі та 4 одиниці спецтехніки, зокрема — самохідну реактивну установку розмінування УР-77 “Метеорит”. Також знищено 3 склади боєприпасів. Ще 11 одиниць техніки пошкоджено.

Водночас, триває ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, додав командувач.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.