Поліцейські Прикарпаття встановлюють обставини загибелі неповнолітнього хлопця під час стрільб у шкільному гуртку

Кримінал, Новини, Суспільство
22 листопада близько 15:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в приміщенні одного із ліцеїв Надвірнянського району загинув 14-річний школяр.

Про це інформує інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію Івано-Франківської області

На місце одразу виїхали керівництво ГУНП в Івано-Франківській області, слідчі Слідчого Управління та усі профільні служби.

Правоохоронці опитали свідків події та педагогів.

Слідчі встановили, що учень 9-класу отримав поранення в область грудної клітки з пневматичної гвинтівки під час проведення занять у рамках гурткової роботи. Від отриманої травми підліток помер до приїзду швидкої допомоги.

Наразі на місці події продовжують працювати працівники поліції. Правоохоронці встановлюють всі обставини, вирішується питання щодо надання правової кваліфікації події.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.