Аферист обдурив франківця фальшивими талонами на пальне (фото)

Кримінал, Новини, Суспільство

Шахрайська схема з фальшивими талонами на пальне – сьогодні невигадка. Працює вона просто: аферисти отримують гроші й зникають, але видають недійсні талони.


Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


От, до наприкладу, 60-річний прикарпатець у соціальній мережі натрапив на оголошення про продаж талонів на дизельне паливо. Тож, під час листування з адміністратором оголошення, домовився отримати товар у поштовому відділенні. Чоловік отримав посилку та оплатив за неї майже 5 тисяч гривень.


Опісля, заявник заїхав на АЗС, де захотів скористатися талонами, про те, вони не сканувались. Чоловік намагався зв’язатися з псевдо продавцем, однак все марно.


Що робити, якщо ви стали жертвою шахраїв:


• потрібно якнайшвидше зателефонувати на лінію 102, або ж звернутися із заявою до найближчого відділу чи відділення поліції;


• у своєму зверненні повідомте деталі, що з вами трапилося, передайте відомості про шахраїв: імена, номери телефону;


• повідомте компанію, від імені якої «працювали» шахраї, про вашу ситуацію, як мінімум вони зможуть сповістити своїх клієнтів про зловмисників, які прикриваються їхнім брендом.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.