Викладач УКД – серед учасників міжнародної конференції з наноелектроніки

Новини, Суспільство

Івано-Франківський науковець – серед учасників міжнародної конференції з наноелектроніки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Доцент кафедри інформаційних технологій Університету Короля Данила Андрій Бойчук, в рамках отриманого гранту на участь у науковому проєкті Next Generation в Університеті Валенсії, взяв участь в міжнародній конференції AMatS (2nd Conference on Advanced materials in Spain).

На конференції, переважно, йшлося про пошук нових технологічних рішень щодо використання передових матеріалів з унікальними властивостями в реальних пристроях, зокрема в наноелектроніці, джерелах відновлювальної енергії, екології.

«Участь у подібних заходах – чудова можливість познайомитися з сучасними дослідженнями науковців світового рівня та отримати цінний досвід.

Також важливим аспектом є встановлення контактів з науковими групами європейських університетів задля поглиблення співпраці в рамках потенційних наукових проектів між Україною та ЄС», – каже Андрій Бойчук.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.