Соціальні послуги стануть доступнішими: в Івано-Франківській громаді реалізовують проєкт «Право на сім’ю»

Новини, Суспільство

В Івано-Франківській громаді реалізовується проєкт «Право на сім’ю».  

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міського голову — Руслана Марцінківа.

До слова, в громаді 92% діток-сиріт влаштовані в сімейні форми. Але, ще є два десятки діток, які потребують прийомної сім’ї, будинку сімейного типу.

“Тому дуже важливо в цьому напрямку працювати. Важливо охопити всіх дітей сімейним затишком.

Хочу подякувати Службі у справах дітей, Центру соціально-психологічної реабілітації «Дивосвіт», Центру соціальних служб для молоді, нашим інституціям, відповідним структурним підрозділам Департаменту соціальної політики.

Подяка благодійній організації “СОС Дитячі Містечка”, яка фінансує створення центру на вулиці Молодіжній для роботи з дітьми.

Це грантові кошти, ми не витрачаємо з міського бюджету. Тому соціальні послуги для родин з дітками стануть ще доступнішими”, – сказав Марцінків.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.