На Авдіївському напрямку склалася критична ситуація, ворог наступає, ЗСУ може залишити місто (відео)

Війна, Новини, Політика

На Авдіївському напрямку склалася критична ситуація російським окупаційним військам вдалося прорватися у місто зі сторони промзони, просування склало близько 600 метрів, окупанти там закріпилися і продовжують штурмові дії.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

На півночі від Авдіївки після потужних атак росіяни прорвалися до Новобахмутівки, просування склало близько 3,5 км., біля Новокалинового у окупантів теж є успіх вони просунулися по посадкам на 1,5 км., при цьому бої продовжуються. Біля коксохімічного заводу ворог теж має успіхи, просування склало близько 1 кілометра.

На півдні від Авдіївки в районі с. Серверного тривають складні бої, але успіхів ворог не має.

Відстань ворожих військ від крайніх ліній складає не більше 7 км., а до ключового села Орлівка – 4,4 метрів.

Окупанти хоча із великими втратами просунулись і ситуація у місті де досі проживає близько 1000 осіб залишається критичною.

Військовий експерт  Роман Світан сам уродженець Донбасу каже, що українські чорноземи поглинають російську техніку, крім того у росіян розпочалися проблеми з підтягуванням резервів через сезон дощів.

А от радник офісу президента Сергій Лещенко не виключає, що українські війська можуть залишити Авдіївку.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.