У Херсоні через обстріли росіян поранено 5 людей, серед них 3-річна дитина (фото)

Війна, Новини

Внаслідок артилерійського обстрілу Херсона 19 листопада постраждали пʼятеро людей: 3-річна дівчинка з 55-річною бабусею, 59-річний чоловік та ще двоє жінок 47 і 69 років.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на начальника Херсонської МВА Романа Мрочка у TelegramХерсонська облпрокуратураМВС.

Пряма мова Мрочка: “Херсон знову під вогнем з боку російських окупаційних військ! У місті чути потужні вибухи. Бережіть себе! Подалі від вікон і пам’ятайте про правило двох стін”.

 
Після цього Мрочко повідомив, що У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів поранена 6-річна дитина. Наразі їй надається медична допомога.

За його словами, по решті постраждалих інформація уточнюється.

За даними Херсонської облпрокуратури внаслідок влучання снарядів був пошкоджений багатоповерховий житловий будинок.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.