Росіяни завдали удару по нафтобазі на Одещині – Міненерго

Війна, Економіка, Новини

Уночі 18 листопада внаслідок ворожого удару в Одеській області було пошкоджено нафтобазу, також в низці областей пошкоджені мережі електропередач через ворожі атаки та технологічні порушення.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Міністерство енергетики.  

Зазначається, що у Запорізькій та Одеській областях внаслідок ворожих ударів пошкоджені мережі, через бойові дії та технологічні порушення без світла 416 населених пунктів.

На Одещині внаслідок ворожого удару було пошкоджено енергетичний об’єкт – нафтобазу. Також у Запорізькій області через падіння дрона було відключено повітряну ЛЕП, споживачі не знеструмлювалися. Загалом в області через обстріли без світла залишаються 63 населених пункти.

Крім того, через бойові дії в одному з районів Дніпропетровської області сталося пошкодження газопроводу, є відключені споживачі.

“Внаслідок обстрілів було знеструмлено 12 населених пунктів, без світла залишилися майже 21 тисяча абонентів. Енергетики заживили 21 населений пункт, включно з тими, які були знеструмлені раніше, та повернули світло 24,7 тис. абонентам. Загалом в області залишаються без світла 113 населених пунктів”, – повідомили в міністерстві щодо ситуації в Донецькій області.

Додається, що на Чернігівщині через технічні причини знеструмлено 6 населених пунктів та 1 частково, без світла 2266 абонентів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.