Українцям показали розпаковку Black box для розвідки: ворогу завдано збитків на $900 млн (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

Фонд “Повернись живим” показав, що однією зі складових проєкту Black box для української воєнної розвідки, на який українці зібрали понад 230 млн грн у 2022 році, є український баражуючий боєприпас великої дальності.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на відео, оприлюднене на Facebook-сторінці “Повернись живим”.

Всередині “Black Box” знаходиться, зокрема, виготовлений в Україні баражуючий боєприпас “Бобер”, зданий долати відстань до 800 км.

У фонді кажуть, що це – не єдина складова “коробки”, але те, що можна озвучити станом на зараз.

Повідомляється, що за перші 8 місяців 2023 року “коробка” завдала ворогові збитків на понад 900 мільйонів доларів. “Бобер” успішно виконував завдання в Криму, на тимчасово окупованих територіях України, і “залітав” на військові об’єкти на ворожій території.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.