Росіяни намагаються наблизитися до коксохіму в Авдіївці, але матимуть великі втрати − розвідка Британії

Війна, Новини, Суспільство

Розвідка Британії прогнозує, що росіяни понесуть великі втрати, якщо вирішать штурмувати ключовий об’єкт в Авдіївці − коксохімічний завод.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на розвідувальний огляд британського Міністерства оборони за 16 листопада

Аналітики зазначають, що в останні тижні російські війська продовжили атаки на Авдіївку, намагаючись оточити місто.

Британська розвідка вказує, що у боях за Авдіївку російські окупанти досягли певних успіхів, які допомогли їм наблизитись до Авдіївського коксохімічного заводу – ключової тактичної позиції на північ від міста.

Завод розташований над головною дорогою до Авдіївки, тож якщо російські окупаційні війська захоплять його, Україні буде дедалі важче постачати ресурси до міста.

“Однак промисловий об’єкт надає Україні локальну оборонну перевагу, і російські війська, ймовірно, зазнають значних втрат особового складу, якщо спробують штурмувати цей об’єкт”, – йдеться у повідомленні.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.