Акторка Івано-Франківського драмтеатру знялася у комедійному телесеріалі «Голова»

Новини, Суспільство

Акторка Франківського драмтеатру Марія Стопник знялася в комедійному телесеріалі “Голова”.
На Новому каналі виходить новий серіал «Голова», де роль Поліни виконує актриса нашого театру Марія Стопник.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на сторінку Франківського драмтеатру у фейсбуці.

«Голова» – ситком про перспективну молодь, життєвий виклик, пріоритети, українське село та наших надзвичайних людей.

Головний герой Антон укладає парі з ректором університету про те, що він «підніме» будь-яке українське село та зробить з нього щось на кшталт «Силіконової долини». Власне, ректор хапається за ці слова й пропонує хлопцю за пів року змінити село Антонівку. Разом із Антоном у подорож вирушають його друзі – геній математики Богдан та блогерка Мілана, – розповідає режисер проєкту Олег Туранський. – В Антонівці вони стикаються з різноманітними проблемами села. Оскільки в молодих людей немає практичного досвіду роботи в цій галузі, їм доводиться вигадувати нестандартні рішення. На цьому й побудовані комічні ситуації, описали сюжет серіалу на Новому каналі.

“Ми знімаємо у великій динаміці, тому що доводиться економити. Таких бюджетів, які могли бути до повномасштабного вторгнення, вже, звісно, немає. Намагаємося бути максимально мобілізованими, аби такі вимушені умови не вплинули на якість продукту. Хочеться зробити класно, але за короткий термін, – ділиться режисер. – На період 12-годинної зміни всі нібито переносяться у якийсь інший світ. Намагаємося трішки відсторонитися від подій сьогодення, аби не було проєкції стурбованості на глядача. Хочеться, щоб людина перед екраном відчувала легкість і насолоджувалася гумором”.

Ситком «Голова» відкриває нові імена. У серіалі глядачі побачать молодих українських акторів, які вже в перші знімальні дні показали талант і майстерність. Серед них: Євген Лісничий, Дмитро Гирявець, Поліна Фролова, Ірина Гришак та Марія Стопник.

Другорядні ролі виконають відомі українські актори: Олександр Рудинський, Михайло Кукуюк, Олена Новікова, Вікторія Білан-Ращук, Анатолій Тихомиров, Катерина Вишнева та інші.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.