Удар по Запорізькій області: ворог вбив двох рятувальників, які гасили пожежу

Новини, Суспільство

Внаслідок повторного російського удару по Запорізькій області загинули двоє рятувальників, які ліквідовували наслідки обстрілу.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на міністра внутрішніх справ Ігора Клименка у соцмережах, очільника Запорізької ОВА Юрія Малашка у соцмережах.

“Запорізька область. Росіяни вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру. Сталося загоряння.

Співробітники ДСНС за лічені хвилини вже були на місці події. Тоді окупанти завдали повторного удару.

Внаслідок ворожого обстрілу, на жаль, двоє співробітників ДСНС загинули. Нашим героям без зброї тепер назавжди 31 та 34…”.

Він додав, що ще троє рятувальників дістали поранення, також постраждали четверо цивільних громадян.

Очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко підтвердив, що кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Запорізькому району зросла до двох осіб. Він уточнив, що загиблі – рятувальники ДСНС.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.