Залужний назвав втрати росіян під Авдіївкою: за місяць 10 тисяч окупантів і 7 Су-25

Війна, Новини, Політика

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що за місяць активних штурмів Авдіївки українські захисники знищили близько 10 тисяч окупантів, 7 літаків Су-25 та багато іншої техніки.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Залужного у Facebook.

“Місяць, як ворог почав активно штурмувати Авдіївку. Місяць запеклих боїв, витримки та звитяги наших захисників, які продовжують героїчно тримати оборону.

За цей час наші воїни знищили понад 100 ворожих танків, 250 інших бронемашин, близько півсотні артилерійських систем та 7 літаків Су-25.

Загальні втрати противника у живій силі становлять близько десяти тисяч осіб”.

Залужний подякував бригадам, піхоті, артилеристам, танкістам, розвідникам, операторам БПлА, медикам, які боронять Авдіївку.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.