Військкомат “запакував” чоловіка і розштовхав цивільних: у мережі з’явилося відео “мобілізації” у Львові (відео)

Війна, Новини

Працівники військкомату у Львові посеред вулиці заштовхали в мікроавтобус чоловіка і поїхали з ним, незважаючи на спроби цивільних зупинити викрадення. Львівський обласний ТЦК та СП запевняє, що проводить перевірку.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на анонімні Telegram-канал, Львівський обласний ТЦК та СП у соцмережах.

Деталі: Зранку анонімні Telegram-канали оприлюднили два відеозаписи, на яких, як стверджується, працівники військкомату у Львові силою посадили в мікроавтобус чоловіка і увезли його.

Судячи з відео, близько трьох свідків намагались не дати працівникам військкомату зробити це. Після того, як співробітникам ТЦК все ж вдалося заштовхати чоловіка в мікроавтобус, інше авто тимчасово заблокувало їм проїзд, а принаймні одна жінка залізла в мікроавтобус, не даючи йому поїхати.

Люди голосно кричали та знімали інцидент на камеру. Один з працівників ТЦК намагався “заборонити відеозйомку” оператору. Працівник ТЦК виштовхав жінку з мікроавтобусу, автомобіль дав газу і поїхав.

Львівський військкомат зранку повідомив, що “з’ясовує  обставини даного випадку та призначив службова перевірку” через “конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК”. У військкоматі запевняють, що здійснять “усі необхідні заходи у найкоротші терміни, встановлять усі подробиці та приймуть усі необхідні рішення”.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.