Ті, хто мають індивідуальне опалення: чому франківці продовжують отримувати платіжки від “Теплокомуненерго”

Економіка, Новини, Суспільство

Міський голова Івано-Франківська відреагував на обурення місцевих мешканців, які продовжують отримувати платіжки від “Теплокомуненерго”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Руслана Марцінківа в програмі “Запитай у влади”.

Посадовець каже, вже втретє на сесії міської ради звернулись до Кабінету Міністрів, аби ті скасували постанову Кабінету міністрів.

“На жаль немає сьогодні підтвердження, тому комунальне підприємство змушене нараховувати плату, в тому чисті й власникам індивідуального опалення.

Дуже багато людей до мене звертається. На особистому прийому, який відбувся в понеділок (шостого листопада – ред.) одним з переліку питань є звернення мешканців щодо нарахування платіжок.

Якщо ще міжопалювальний сезон сума невелика —  під час опалювального складає 300-400 гривень. Це неправильно, але, поки що законного механізму не нараховувати підприємством — немає.

Єдиний вихід, коли цілий будинок від’єднується від централізованого опалення. Мені здається, що урядовці й парламент не подумали про людей, бо понад два роки діє ця норма”, – пояснює Марцінків.

До слова, стало відомо, чи можуть мешканці отримати компенсацію за перехід на індивідуальне опалення кілька років тому.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.