ГУР показало відео удару по катерах ЧФ РФ на узбережжі Криму (відео)

Війна, Новини

Головне управління розвідки Міністерства оборони України офіційно підтвердило, що завдяки проведеній вночі спецоперації в окупованому Криму уражено катери класу “Серна” з екіпажем і бронетехнікою, опублікувало відео. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ГУР Міноборони України.

“У результаті нічної операції на території тимчасово окупованого Криму воїнами уражено малі десантні кораблі Чорноморського флоту РФ. Йдеться про катери проекту 11770 (класу “Серна”). На суднах перебував екіпаж та завантажена броньована техніка, зокрема БТР-82″.

Офіційне підтвердження українська розвідка дала після того, як інформація про два уражених катери поблизу селища Чорноморське з’явилася у “Суспільного” та “Фактів” із посиланням на джерела у ГУР.

Розвідка додала, що спецоперацію вдалось реалізувати завдяки підтримці з боку платформи United24.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.