Порошенко заявив, що зараз не час для хайпу, ігрищ і виборів

Новини, Політика

Лідер партії “Європейська солідарність”, п’ятий президент України, заявив, що наразі українці не мають права на “політичні ігри, хайп і вибори”.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на повідомлення Порошенка, нардепа від “ЄС” Володимира Ар’єва

“Аби його (Росію – ред.) перемогти, нам критично потрібна єдність – і українців, і світу. Єднатися – це дієслово. Це означає діяти. Діяти для оборони держави та максимальної всебічної допомоги Збройним силам України…

Ми не маємо права на політичні ігри, хайп і вибори в умовах смертельної для країни загрози. Це не дитячі ігри, коли йдеться про саме існування української державності”.

Час заспокоїтися і робити кожному свою роботу. І виправляти помилки, бо їх теж, на жаль, не мало. Виправляти діями” – сказав Порошенко.

Раніше у вівторок нардеп “ЄС” Ар’єв з посиланням на “надійне джерело” заявив, що міністр оборони вніс подання на Ставку Верховного Головнокомандувача про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Згодом він заявив, що знімає цей пост, оскільки “з багатьох інших джерел кажуть, що це не так”.

“Я знімаю попередній пост про подання на ставку щодо звільнення Залужного. Наразі з багатьох інших джерел кажуть, що це не так.

Сподіваюсь, що буде чітке повідомлення про те, що ніхто Залужного звільняти не збирається і що всі ці ігри закінчаться” – сказав Ар’єв. 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.