Студентка з Івано-Франківська взяла участь у Міжнародному молодіжному політичному фестивалі в Берліні (фото)

Новини, Суспільство

Активні студенти й старшокласники з України, Польщі та Німеччини взяли участь у п’ятиденному воркшопі «European democratic action week».

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Мета такого заходу – зустріч німецьких партнерів із представниками інших делегацій задля того, щоб обговорити значення цінностей об’єднаної Європи, зокрема познайомитися з особливостями культур, менталітетом та мовами інших народів.

Особливістю цьогорічного фестивалю стало те, що учасники мали можливість особисто поспілкуватися з мером Берліна. Серед учасників фестивалю – івано-франківка, студентка ІІ курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Університету Короля Данила Вероніка Диндин.

«Щоб бути на заходах, мені потрібно було найперше вдосконалити англійську до рівня В1 та навчитися швидко адаптуватися до планів і графіку роботи фестивалю, оскільки під час воркшопу нас часто розділяли та групували команди так, аби в певній групі було якомога менше людей з одної країни. Крім того, ми готували виступи-презентації своїх країн, тому я горда, що мала змогу представити Україну», – розповідає Вероніка.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.