Росіяни вдарили ракетою по розташуванню 128-ї бригади: на Закарпатті тривають дні жалоби

Війна, Новини, Політика

Російська армія завдала ракетного удару по розташуванню військової частини ЗСУ в одному з прифронтових сіл Запорізької області, коли там, імовірно, відбувалося шикування з нагоди Дня артилерії і ракетних військ 3 листопада.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Є жертви і поранені серед військових та цивільних.

Про трагедію повідомляють у соцмережах українські військові блогери, військовослужбовці та близькі до ЗСУ користувачі.

Так, найближчими днями жителів сусідньої – Закарпатської області просять не організовувати та не відвідувати концерти й інші розважальні заходи.

“Прошу всіх краян, громади, підприємців у закладах громадського харчування утриматися в наступні декілька днів від будь-яких розважальних заходів, концертів тощо. Раджу відвідати храми, помолитися за наших захисників”, – написав Віктор Микита, голова ОВА.

Також він додав, що після офіційної інформації та з дозволу 128-ї ОГШБр буде розпорядження про вшанування полеглих воїнів.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.