У ГУР вважають, що в Росії відслідкували всі реакції на повідомлення про смерть Путіна

Війна, Новини, Політика

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов припустив, що тим росіянам, які відреагували в соцмережах на фейк про смерть президента РФ Володимира Путіна, загрожує покарання. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на представника української військової розвідки Андрія Юсова в ефірі ток-шоу “Української правди” 3 листопада.

“Ми для себе маємо розуміти, що це російська історія, російська кампанія. Звичайно, спецслужби знімали, буквально скрінили всі реакції публічні, коментарі, лайки – і до частини тих, хто ставив смайлики під дописами про смерть Путіна, цілком імовірно скоро вже теж прийдуть”.

Юсов вважає, що пропагандисти не напряму, але брали участь у поширенні тези про смерть російського диктатора бодай через її спростування.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.