Зеленському повідомили про відбитий наступ на Вугледарському напрямку й успіхи “зернового коридору”

Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський під час селекторної наради 2 листопада заслухав інформацію щодо ситуації на фронті та щодо динаміки з приводу “зернового коридору”. 

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Володимир Зеленський у соцмережах

“Провів щоденний селектор. Отримав інформацію щодо ситуації на фронті.

Була спроба противника наступати на Вугледарському напрямку, але наші воїни зупинили її, завдавши ворогу тяжких втрат: десятки одиниць техніки, багато вбитих і поранених.

Також тривають оборонні дії в Авдіївці та наші наступальні операції на півдні”.

Президент поінформував, що отримав звіти Міноборони щодо надходження снарядів, ракет і техніки, а також звіти розвідок щодо ситуації на фронті, на міжнародній арені та в стані ворога.

Крім того, учасники наради підсумували результати роботи “зернового коридору” за жовтень.

“Динаміка позитивна. Фіналізуємо формат страхування для суден, що додасть упевненості нам і перевізникам”, – заявив Зеленський.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.