Зеленський у зверненні згадав про відступ Росії, а про колонку Залужного – ні (відео)

Відео-новини, Війна, Новини, Політика

Президент Володимир Зеленський у традиційному відеозверненні повідомив, що Росія поступово відступає у східну акваторію Чорного моря, але при цьому не відреагував на колонку Залужного в журналі The Economist, яка викликала суспільний резонанс.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на звернення Зеленського 2 листопада

 “Я вдячний усім, хто б’ється та працює, щоб Україна зберегла доступ до світового ринку. Результати хороші: Росія поступово втрачає контроль над Чорним морем і відступає в східну частину акваторії. Дістанемо і там”, – Володимир Зеленський.

Деталі: Також президент подякував США за нове потужне санкційне рішення. Завдяки йому, більш ніж 220 російських – і не тільки російських – субʼєктів, які працюють на агресію, тепер під санкціями США.

Що передувало:

  • Журнал “The Economist” 1 листопада опублікував колонку Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.
  • Там він зокрема заявив, що вважає: війна з Росією переходить на новий етап “позиційної” боротьби зі статичними та виснажливими боями. Щоб перемогти в ній, потрібні високі технології.
  • Також написав, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут, коли жодна зі сторін не може просуватися, бо однаково технологічно оснащена. Йому це нагадує події Першої світової війни.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.