Війна в Україні: скільки максимально днів підряд не було повітряної тривоги на Прикарпатті (інфографіка)

Без рубрики

Повномасштабне російське вторгнення триває вже понад 600 днів, при цьому щодня країна-агресор атакує Україну різними видами озброєння.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Фіртку.

Війна в Україні, відколи росія анексувала Крим та вдерлась на Схід країни, триває вже понад 9 років та 8 місяців.

При цьому від початку повномасштабного вторгнення минуло вже понад 1 рік та 8 місяців, і весь цей час Україна знаходиться під щільними обстрілами рф. Ударів зазнають не тільки прифронтові регіони, де тривають активні бойові дії, але й мирні міста по всій території країни.

Згідно з даними, опублікованими на сайті alerts.in.ua, у період з 24 лютого 2022 року по 31 жовтня 2023 року в Україні пролунало понад 28 139 оголошень про повітряну тривогу. При цьому сумарно загроза в областях країни тривала 2 041 день та понад 20 годин.

Тим часом в Івано-Франківській області максимальна кількість днів підряд із повітряною тривогою – 16.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.