Після скандалу у 28 ліцеї директорка написала заяву за власним бажанням, повідомив мер Марцінків (відео)

Новини, Суспільство

Днями трапився скандал у 28 ліцеї Франківська. Люди хотіли отримати пояснення щодо ймовірного поселення у школі “міжнародних” волонтерів, про яке їм стало відомо напередодні від новопризначеної директорки Олени Хотєнкової, до якої батьки виявили недовіру.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на ТРК “Вежа”.

Після зустрічі з батьками директорка написала заяву на звільнення за власним бажанням. Вже призначено виконуючого обов’язки.

“Саме одна з причин чому ми поміняли директора – не було достатньої комунікації з колективом і з батьками. Ми дуже швидко відреагували, зараз є виконуючий обов’язки”,- коментує Марцінків.

До слова, мер зазначив, що поселення людей – було ініціативою тієї ж директорки. Ніякого рішення щодо цього ухвалено не було.

“Ми відреагували, хоча рік тому дійсно було бажання по програмі НЕФКО відремонтувати половину цієї школи, ми мали кошти на це і хотіли гуртожиток використати для внутрішнього переміщених осіб. Але тоді люди написали звернення, батьки прийшли й одна з причин чому було незадоволення директором, того, що цей процес ішов пів року. Погодження документів, виділення коштів і тільки коли ми мали вже стати до ремонтних робіт прийшли батьки й сказали, що категорично проти цих ремонтних робіт”,- додав Марцінків.

Мер вважає, що директор мав би більше комунікувати з людьми. Також він пообіцяв, що ніяких людей там поселяти не будуть.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.