Через мережевих аферистів прикарпатець втратив майже 200 тисяч гривень на онлайн-ігри

Кримінал, Новини

Шахраї вигадують різні стратегії для виманювання заощаджень у громадян. В онлайн-аферу потрапив мешканець Косова, який переказав аферистам майже 200 тисяч гривень за купівлю інтернет-ігри.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на поліцію в області.

До косівських поліцейських звернувся 23-річний місцевий мешканець. Зі слів заявника, в мережі він знайшов платформу для придбання акаунту з іграми.

Чоловік написав адміністраторам каналу, що хоче придбати обліковий запис, а ті запропонували йому скинути кошти за таку покупку на десятки різних рахунків. Довірливий заявник невдовзі здійснив 20 переказів на суму 194 800 гривень. Однак доступу до акаунту онлайн-ігор так і не отримав, адміністратор заблокував заявника.

Поліція застерігає прикарпатців від шахраїв:
остерігайтесь незнайомців в мережі, які пропонують товари за дуже низькою ціною;
для купівель в інтернеті краще використовувати перевірені інтернет-майданчики, адміністратори яких можуть гарантувати вам повернення коштів у разі, якщо товар не буде відправлено або він буде неналежної якості.

Якщо ж у вас є необхідність скористатися послугами невідомого вам інтернет-магазину, тоді обов’язково вивчіть відгуки про продавця.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

 

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.