В Івано-Франківську відбувся «День здоровʼя» (фото)

Здоров'я, Новини, Суспільство

У медичному автобусі фахівці надали близько 800 послуг.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Івано-Франківську ОВА.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з інсультом в Івано-Франківську відбувся «День здоровʼя».

Кожен охочий мав змогу дізнатися як запобігти інсульту та перевірити своє здоров’я.

Серед відвідувачів розповсюджували інформаційні матеріали про запобігання виникнення інфарктів\інсультів, шкоди тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв та промоції здорового способу життя,

Послуги надавали спеціалісти КНП «Обласного клінічного центру ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради», «КНП «Центру первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги», Управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради, БФ «Захід шанс» та Мобільної Оптики.

Всім обстеженим мешканцям Івано-Франківська та ВПО надали консультативні та практичні рекомендації щодо гігієни рук.

 

 

Нагадаємо, кожні дві секунди стається інсульт. У рік це близько 17 мільйонів людей. В Україні щороку у близько 100 тисяч громадян діагностують інсульт. Превентивні заходи, які є ефективною профілактикою цього захворювання, можуть допомогти попередити 80% інсультів.

 

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.