На війні за Україну загинув лейтенант Юрій Криниченко з Івано-Франківська

Кримінал, Новини, Суспільство

Трагічна звістка надійшла до Івано-Франківської громади. Захищаючи Батьківщину, на війні загинув лейтенант Юрій Криниченко.

Про загибель воїна повідомив у соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

“На жаль, маємо ще одну велику втрату в громаді. На війні загинув молодший лейтенант Юрій Криниченко. Співчуття рідним і близьким! Вічна пам’ять Герою!”, — йдеться у повідомленні.

Панахида за загиблим відбудеться сьогодні, о 16:00у Будинку смутку (м. Івано-Франківськ, вул. Ребета, 3).

У понеділок, 30 жовтня, об 11:00 розпочнеться прощання в домі загиблого воїна, а опісля в Архікатедральному Соборі Воскресіння Христового, за адресою м. Івано-Франківськ, майдан Шептицького, 22.

Поховають Юрія Криниченка на на Алеї Героїв міського кладовища у с. Чукалівка.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.