На Львівщині напали на Миколу Тищенка — поліція відкрила справу

Кримінал, Новини, Суспільство
У Львівській області стався напад на народного депутата Миколу Тищенка (виключений зі складу фракції «Слуга Народу»).
Про це hromadske повідомила речниця обласного управління Національної поліції Світлана Добровольська, інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ.

Тищенко подав заяву в поліцію, і там розпочали досудове розслідування за статтею 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Нині правоохоронці встановлюють обставини події. Інших деталей у поліції не надали.

Як розповів hromadske мешканець міста Брюховичі, який попросив не називатися його імʼя, саме там стався інцидент із Тищенком. За інформацією співрозмовника, туди депутат учора, 28 жовтня, на вимогу громадськості прибув «з’ясовувати конфліктні земельні питання».


Позиція Тищенка

Праламентар розповів, що до нього на приймальню нібито звернулися працівники та пацієнти пансіонату з проханням захистити їх від рейдерського захоплення, погроз життю та виселення на вулицю. Мовляв, невідомі озброєні люди незаконно захопили два гектари комунальної землі у Брюховичах в передмісті Львова.

«Вчора боролися з цією мафією до пізньої ночі. На місце злочину приїхав Журбенко Василь, представився начальником охорони від загарбника «Укри» та…співпрацівником «Інтерполу».

В його автівці на підробних номерних знаках, будо виявлено багато камер та фотоловушки», — написав депутат.

Тищенко стверджує, що чоловік поводився агресивно, принижував його помічників, провокував поліцію й усіх присутніх. Також він нібито публічно залякував жінок і працівниць пансіонату, про що ті, з його слів, дали свідчення.

«А також після того, як дана особа вдарила мене в присутності поліції, на нього відкрито кримінальне провадження про напад на мене під час виконання моїх депутатських повноважень», — додав парламентар.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.