До стеження за кортежем Дуди може бути причетна Росія, – слідчі Польщі

Новини, Політика

Нещодавно польська Служба державної охорони знайшла локатор в автомобілі, що належить канцелярії президента Анжея Дуди.

Про це інформує щоденна онлайн-газета Голос ІФ з посиланням на Rzeczpospolitа, передає УНН. 

Слідчі у справі про виявлення “жучка” для стеження, встановили, що до інциденту можуть бути причетні спецслужби третіх країн, зокрема російських.

“Якщо в розслідуванні підтвердиться східний напрямок, тобто, що його встановили, наприклад, росіяни та їхні служби, якби це була правда, то ми мали б надзвичайно небезпечну ситуацію”, – зауважив один із представників польських спецслужб.

Зазначається, що одним із напрямків слідства є перевірка можливої причетності іноземних спецслужб до встановлення “жучка”.

 

 

Водночас один із представників канцелярії Дуди зазначив, що такі пристрої кілька років тому централізовано встановлювалися на автомобілях, які перевозили чиновників нижчого рангу. Відтак він не виключає, що на одному з автомобілів могли забути зняти такий пристрій.

Якщо ви вперше зайшли на наш сайт не забудьте підписатися на його відеоверсію канал на YouTube Голос ІФ тут ви дізнаєтесь про найгарячіші новини Івано-Франківська та області, про які не розповідають інші ЗМІ!

Підтримати проект Голос ІФ можна за цими реквізитами: ПриватБанк 4246 0010 0028 2686

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.